Echipa Nationala

Filip e refacut si ar putea juca din primul minut cu Polonia

Fundasul Steliano Filip i-a dat emotii selectionerului Christoph Daum la inceputul saptamanii, insa jucatorul lui Dinamo si-a revenit dupa o problema la glezna si s-ar putea numara printre cei 11 tricolori trimisi vineri seara pe teren contra Poloniei in preliminariile Cupei Mondiale.

“Steliano Filip a avut o usoara entorsa, dar acum este din ce in ce mai bine. Am vorbit cu el si asa am inteles. Daca va fi apt suta la suta din punct de vedere medical, va fi titular vineri seara”, a declarat Ionel Danciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, la Digi Sport.

Danciulescu a oferit informatii si despre Cristi Sapunaru, jucatorul care nu s-a pregatit la sedinta de antrenament de miercuri din cauza unei probleme la tendon.

“Va incerca sa se antreneze joi. Sapunaru este un luptator si va fi pe teren cu Polonia, daca va fi la 50 sau 60 la suta din capacitate”, mai crede oficialul dinamovist.

Romario Benzar este solutia pe care Christoph Daum o are la indemana pentru inlocuirea lui Sapunaru, in timp ce pe flancul stang Iasmin Latovlevici are prima sansa la titularizare.



Filip e refacut si ar putea juca din primul minut cu Polonia