Echipa Nationala

Sicriul cu trupul lui Daniel Prodan a fost depus la Arena Nationala. Fostii colegi si prieteni l-au carat pe brate

Trupul neinsufletit al fostului international Daniel Prodan va fi depus vineri intre orele 10 si 18 la Arena Nationala pentru a permite fanilor echipei nationale sa-i aduca un ultim omagiu celui care a plecat dintre noi la doar 44 de ani.

UPDATE, Vineri Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Daniel Prodan a fost adus in jurul orei 9:45 la Arena Nationala fiind purtat pe brate de opt dintre fostii coechipieri de la echipa nationala.

La Arena Nationala au fost prezenti fostii internationali Marius Lacatus, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Mircea Sandu, Toni Dobos, Bogdan Stelea, Basarab Panduru si Dumitru Moraru.

Mihai Stoica si Valeriu Argaseala au adus la randul lor o coroana de flori la care au atasat tricoul ros-albastru cu numarul 6 purtat de Prodan in Ghencea.

Marius Lacatus: "La toti ne vine randul, dar e prea devreme pentru el, un om puternic, care n-ar facut rau nimanui. Merita o soarta mai buna. Am vorbit cu el duminica si era vesel, pus pe glume. Era un om de grup si facea parte din familia fiecaruia dintre noi".

Jean Vladoiu: O zi trista pentru fotbalul romanesc. Am pierdut un prieten, un mare caracter. Este socant si in continuare nu-mi revin. Mai rar se nasc asemenea oameni, romani adevarati. Era un caracter, iubea tot ce era in jurul lui si ajuta pe toata lumea. Credeam ca generatia noastra o vom pierde mult mai tarziu".

Anton Dobos: "Nu se plangea de nimic Didi. Toti cei care i-am carat sicriu am simtit aceeasi durere. Am luat-o in bratie pe sotia lui, ce puteam sa fac altceva?!".

Despre disparitia lui Daniel Prodan a vorbit si Ioan Andone, si el un fost international roman aflat in prezent pe banca tehnica a lui Dinamo.

[news-121964]

Valeriu Argaseala: "Ramane acel ardelean hotarat, acel om care dadea mana cu tine si simteai ca da mana cu tine, acel om care iesea pe culoar si cand imnul Stelei cand intram in federatie. Iubea fotbalul, iubea Steaua. I-am adus tricoul pentru ca jucand la noi a avut posibilitatea sa faca marea performanta in Europa".

Sicriul va ramane la tribuna VIP a Arenei Nationale pana la ora 18, dupa care va fi depus la capela Bisericii Sf.Ilie din Pipera.

Inmormantarea lui Daniel Prodan va avea loc, sambata, la ora 13:00 la cimitirul din Pipera.


foto: captura TV Digi Sport


Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat, la cererea familiei, ca sicriul cu trupul neinsufletit al lui Daniel Prodan sa fie depus la Arena Nationala, vineri, intre orele 10.00 si 18.00, “astfel incat toti cei care l-au admirat si iubit sa-i aduca un ultim omagiu”, a anuntat municipalitatea, informeaza News.ro

"In semn de recunoastere a meritelor celui care a fost Daniel Prodan, am facut toate demersurile astfel incat trupul acestuia sa poata fi depus la Arena Nationala, unde toti cei care l-au iubit sa-si poata lua ramas bun. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", a spus primarul general Gabriela Firea.

Fanii sunt asteptati la sectorul VIP al Arenei Nationale (intrarea dinspre strada Maior Coravu) pentru a-si lua adio de la marele international. Daniel Prodan va fi inmormantat, sambata, ora 13:00, la cimitirul din Pipera, a anuntat Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

"Didi Prodan are un merit in constructia acelui stadion (n.r. - Arena Nationala). A fost alaturi de toata echipa care ne-am luptat ca acest oras sa aiba un stadion si impreuna am facut lobby la UEFA ca acest oras sa gazduiasca finala Cupei UEFA", a spus Sandu la Digi Sport.



Sicriul cu trupul lui Daniel Prodan a fost depus la Arena Nationala. Fostii colegi si prieteni l-au carat pe brate