Echipa Nationala

Fabrica de Discounturi: O pacaleala sau o mega-afacere promovata de TVR la Finlanda - Romania?

Marti seara, in timpul meciului Finlanda - Romania din preliminariile EURO 2016, a aparut din cand in cand pe ecran o reclama de forma unui dreptunghi negru pe care scria cu litere albe textul "fabricadediscounturi.ro". Privind siteul, nu stii ce sa crezi.

Reclama pentru acest site a fost afisata de cinci ori pe ecranele TVR in prima repriza a meciului, astfel ca milioane de oameni au aflat despre acest site.

Site-ul fabricadediscounturi.ro are niste preturi incredibile: consola Playstation 4 la 899 de lei cand ea costa in Romania undeva la 1.700 de lei sau telefon mobil Samsung Galaxy S5 la 1.349 de lei (pret in Romania de peste 2.000 de lei).

Daca preturile sunt reale, iar produsele se vor livra, atunci acest site devine o sperietoare pentru tot ce inseamna piata din Romania de produse electronice (telefoane, laptopuri, televizoare, tablete).

Cautand pe internet, sunt mai multe articole care vorbesc despre acest site ca fiind o "teapa". Utilizatorii invoca preturile ireal de mici, termenul mare de livrare (3-4 saptamani), plata doar inainte pentru produse (fara ramburs), conditiile dificile de retur sau plasarea comenzilor exclusiv prin e-mail (fara telefon).

De pe 15 octombrie, cei de la siteul fabricadediscounturi.ro au publicat un comunicat in care afirma ca se permite si plata ramburs, "incepand cu data de 10 noiembrie 2014". Ramane de vazut daca se va face acest lucru, daca acest magazin online va mai exista sau nu la acea data.

Sfatul nostru este sa procedati cu atentie si sa nu va lasati pacaliti, chiar daca reclama a aparut pe postul national de televiziune.



Fabrica de Discounturi: O pacaleala sau o mega-afacere promovata de TVR la Finlanda - Romania?