Echipa Nationala

Explicatiile lui Cosmin Contra dupa jocul slab cu Malta

Selectionerul Cosmin Contra a vorbit la cald despre meciul Romaniei cu Malta in preliminariile EURO 2020, partida pe care am castigat-o cu mari emotii.

”Jocul n-a stralucit a doua repriza, dar cred ca primele 25 de minute am avut 2-3 ocazii foarte clare plus un gol valabil anulat pe motiv de offside. Dupa aia am avut o greseala si au avut si ei o ocazie foarte mare. O echipa care se apara cu zece jucatori in 30 de metri, e greu sa-i deschizi mai ales cand esti nervos.

”Am introdus o echipa tanara, fara experienta, cu doi debutanti, si poate aceasta lipsa de experienta a facut ca de multe ori jocul sa nu...Nu stiu de ce au fost nervosi in anumite momente, dar nici adversarul nu ne-a lasat sa facem jocul nostru.

”Sunt trei puncte pana la urma, ramanem in cursa calificarii, dar sper sa iau deciziile corecte la urmatoarea convocare. Mie mi-a placut ce am jucat la inceput, apoi timpul trecea si nervozitatea crestea. Ne grabeam sa ajungem foarte repede la poarta si asta pentru ca trecea timpul fara sa marcam. Am castigat doi jucatori, pe Bordeianu si pe Rus”, a spus Contra la Pro x.

Romania a invins Malta la limita, cu 1-0, prin golul lui George Puscas din minutul 46.

Romania ajunge la 10 puncte dupa sase meciuri in grupa de calificare la EURO 2020.



Explicatiile lui Cosmin Contra dupa jocul slab cu Malta