EURO 2019

Nemtii ne-au luat frica si anunta un plan special pentru Ianis Hagi

Sursă foto: twitter.com/uefaunder21

Germania va infrunta Romania, joi seara de la 19:00, in semifinalele Campionatului European de tineret, iar selectionerul Stefan Kuntz spune ca are un plan speciali pentru Ianis Hagi, decarul nationalei noastre.

"Felicit România pentru prezența în această semifinală, este rezultatul talentului, cumulat cu munca și experiența jucătorilor ce activează în Italia, Danemarca sau Austria. Ianis e un jucător extrem de bun, dar nu avem un plan special pentru el, ci pentru toată echipa. Jucătorii mei au o disciplina aparte, care mă bucură foarte mult", a spus selectionerul Germaniei.

La conferinta de presa de miercuri a vorbit si jucatorul Max Eggestein, acesta subliniind ca factorul climatic de la ora jocului nu va influenta partida.

"Caldura va fi o problemă pentru ambele echipe, nu cred că e principala noastră provocare! Nu îmi amintesc de 8-0 pentru Germania la nivel U21 cu România!", a spus acesta.

Cele doua echipe vor juca in echipamentele traditionale: Romania in galben complet, cum de altfel a facut-o in toate meciurile de pana acum acest turneu final, in timp ce Germania va fi in tricouri albe si sorturi negre.



Nemtii ne-au luat frica si anunta un plan special pentru Ianis Hagi