EURO 2019

Franta - Croatia, reeditarea la tineret a finalei Cupei Mondiale din 2018

Sursă foto: twitter.com/uefaunder21

Partida de la Seravalle aduce fata in fata doua echipe care au experimentat trairi diferite in primele partide la Campionatul European de tineret.

Franta a obtinut in extremis victoria in minutele aditionale contra Angliei gratie unui autogol dintre cele mai stupide. Aceasta dupa ce "cocosii galici" fusesera condusi, dupa care au profitat de avantajul omului in plus pe teren.

Croatia a inceput dezastruos, fiind practic calcata in picioare de o nationala a Romaniei entuziasmanta, scor 4-1.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Franta - Croatia

Francezii se prezinta la acest meci dupa o serie incredibila de rezultate pozitive, castigand 12 din ultimele 13 partide disputate si pornesc detasat cu prima sansa in fata Croatiei.

De cealalta parte, apararea croata este una care poate fi speculata, dupa ce a incasat gol in trei din ultimele patru meciuri in toate competitiile. Contra Romaniei au primit patru goluri a doua oara in patru meciuri, ceea ce reprezinta un semnal de alarma inaintea unui meci cu Franta, o echipa eminamente ofensiva.

Franta si Croatia s-au mai intalnit de doua ori la nivelul echipelor sub 21 ani. O victorie cu 3-1 in 2010 a francezilor a fost urmata de un 2-2 in noiembrie 2018 pe terenul Frantei.

Ca fapt divers, nationala Frantei valoreaza 368 milioane de euro, in timp ce Croatia doar 78 de milioane, insa pe teren nu vor juca banii si este de asteptat o reactie de orgoliu din partea croatilor.

La nivelul echipelor de seniori Franta - Croatia a fost finala Cupei Mondiale din 2018.



Franta - Croatia, reeditarea la tineret a finalei Cupei Mondiale din 2018