EURO 2019

Anglia - Franta, duelul soc din Grupa Romaniei la Campionatul European

Sursă foto: twitter.com/

Doua dintre favoritele la castigarea Campionatului European de tineret se dueleaza inca din primul meci al fazei grupelor.

Acesta este al doilea meci mare de la turneul final, dupa spectaculosul Italia - Spania incheiat cu victoria gazdelor competitiei, scor 3-1.

Franta porneste cu ascendentul moral de a fi castigat ultimele patru confruntari cu Anglia.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Anglia - Franta

Chiar si asa, "Cocosii galici" au obtinut un singur succes in ultimele sapte meciuri, ceea ce pentru o nationala cu pretentiile Frantei ar putea fi considerata o criza de rezultate.

De cealalta parte, Anglia este fara victorie in ultimele doua meciuri disputate (1-1 cu Polonia si 1-2 cu Germania), ambele amicale.

Franta a pierdut cu Danemarca (0-1) si cu Austria (1-3) in meciuri de verificare inaintea Campionatului European.

Englezii au defilat in grupa de calificare, obtinand opt victorii si doua remize in conditiile in care adversari au fost Olanda, Scotia si Ucraina, proaspata campioana mondiala de la U20.

Anglia a avut cea mai buna defensiva din preliminarii alaturi de Romania, cu doar patru goluri incasate.

Franta a defilat printr-o grupa cu Slovenia, Bulgaria, Muntenegru, Kazahstan si Luxemburg, avand o singura sincopa in chiar ultima partida, 1-1 cu Slovenia. Interesant este ca 23 din cele 24 de goluri ale "cocosilor" au fost marcate in repriza a doua. In trei randuri Franta a fost condusa la pauza cu 2-0 de Muntenegru, Slovenia si Luxemburg (!), reusind sa intoarca de fiecare data rezultatul.



Anglia - Franta, duelul soc din Grupa Romaniei la Campionatul European