Echipa Nationala

Enes Sali, cel mai tanar jucator care a evoluat vreodata pentru nationala: “Este o onoare”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

In varsta de doar 15 ani, Enes Sali a fost introdus de Mirel Radoi pentru ultimele sapte minute ale meciului de la Vaduz cu Liechtenstein din etapa finala a preliminariilor Cupei Mondiale.

Enes Sali devine astfel cel mai tanar jucator care a evoluat vreodata pentru prima reprezentativa a Romaniei.

Precedentul record de precocitate era detinut de Cristian Manea, debutat la prima reprezentativa de Victor Piturca in 2014 pe cand avea 16 ani, 9 luni si 22 de zile.

“Ma simt foarte bine. Este o onoare pentru mine sa debutez in acest tricou. Este un vis implinit. Am ales Romania pentru ca era cea mai buna decizie si vreau sa joc pentru Romania cat mai multe meciuri.

“Din pacate nu ne-am calificat, dar ar trebui sa tinem capul sus si sa mergem mai departe. Este visul nostru sa ajungem la un turneu final. Eu o sa fac tot ce-mi sta in putere sa indeplinesc acest vis

Jucatorul nascut la Toronto in Canada si care evolueaza pentru Farul Constanta a stabilit si un record in Liga 1.

Pe 13 septembrie, Enes Sali a devenit cel mai tanar marcator din istoria campionatului Romaniei, la 15 ani, 6 luni si 21 de zile, intr-un meci castigat cu ultima clasata Academica Clinceni (5-0).Enes Sali, cel mai tanar jucator care a evoluat vreodata pentru nationala: “Este o onoare”