Echipa Nationala

Edward Iordanescu: "Sa demonstram ca jocul din Muntenegru a fost un accident"

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Pentru Romania urmeaza meciul cu Muntenegru, ultimul din seria de patru partide programate intr-un interval de zece zile.

O perioada despre care selectionerul Edward Iordanescu spune ca reprezinta un "moment istoric fara precedent".

"Exceptand trecutul destul de indepartat cand echipa nationala se afla la un turneu final nu ne-am mai confruntat cu astfel de situatii. Provocarea este sa gestionam cat mai bine aceasta situatie.

"S-au strans 18 zile de cand suntem in cantonament. E o situatie deloc usoara, s-a strans oboseala si avem datoria sa trecem peste toate aceste bariere, ca sa putem sa obtinem un rezultat din nou pozitiv si sa inchidem cat se poate de bine aceasta actiune", a declarat Edward Iordanescu intr-o conferinta de presa.

Iordanescu mai spune ca se asteapta la o opozitie puternica din partea celor din Muntenegru, dar in acelasi timp vrea ca Romania sa demonstreze ca infrangerea din tur a fost doar un accident.

"Muntenegru are putere de lupta si nu ne asteptam decat din nou la un joc foarte greu. Dar trebuie sa depasim orice bariera mentala, de uzura, si sa demonstram ca jocul din Muntenegru a fost pana la urma urmei un accident", a mai spus Edward Iordanescu.

Acesta a anuntat ca vor exista din nou schimbari in primul "11".

"Asteptati-va din nou ca pot aparea schimbari si asta e un semn de incredere pentru tot grupul de jucatori", a declarat selectionerul Romaniei.

Meciul Romania - Muntenegru va avea loc, marti seara, de la ora 21:45.

Se va disputa pe arena din Giulesti, unde tricolorii au invins Finlanda, cu 1-0, prin golul lui Nicusor Bancu.



Edward Iordanescu: "Sa demonstram ca jocul din Muntenegru a fost un accident"