Echipa Nationala

Edward Iordanescu: “Romania are viitor”

Selectionerul Edward Iordanescu a vorbit la cald despre prima victorie obtinuta la echipa nationala a Romaniei.

“O seara buna pentru noi, pe care o asteptam si o doream. Jocul ne-a aratat ca Romania are caracter, Romania are viitor. Faptul ca am avut un progres de la meci la meci mie imi da incredere pentru viitor. Felicit baietii pentru efortul depus, e in totalitate victoria lor.

“La randul meu aveam nevoie de acest moment. Altfel poti construi cand focusul e bun. Eu continui munca lui Cosmin si a lui Mirel. Incerc sa pun in fiecare zi cate o caramida. Ne intereseaza clasamentul, dar ne intereseaza mai mult cum ne recuperam in doua zile”, a declarat selectionerul la Antena 1.

Puscas la penalty

“Suta la suta a fost decizia mea. Au fost doi jucatori pe care i-am numit, unul a fost el. N-are rost sa vorbim de un penalty ratat astazi. Este un jucator care a participat la golul victoriei, care s-a batut la careu, care a mutat centrul de greutate”, a spus Iordanescu despre George Puscas.

“In repriza a doua ne-am pierdut din putere, dar am jucat mai mult reactiv. Adversarul a avut ocazii, dar si noi mai puteam marca.

“E seara lor, a baietilor, e meritul lor. Le-am spus ca trebuie sa avem mai multa incredere in noi si sa producem mai mult fotbal, si am produs.

“Multumesc publicului pentru sustinere, a contat in economia jocului”, a mai declarat Edward Iordanescu.



Edward Iordanescu: “Romania are viitor”