Echipa Nationala

Edward Iordanescu pastreaza suspansul in privinta viitorului sau la echipa nationala

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Dupa victoria cu Bosnia-Hertegovina (4-1), una de palmares si incredere pentru viitor, selectionerul Edward Iordanescu lasa deschisa orice optiune in ceea ce priveste viitorul sau pe banca primei reprezentative. La prima vedere pare mai mult tentat sa continue decat sa renunte. Zilele urmatoare sunt hotaratoare in acest sens.

“Salut atitudinea baietilor, tot ce au facut in aceasta actiune, implicarea lor. Au confirmat ca au potential cu adevarat. S-au adunat altfel, am castigat niste jucatori, Cordea, Baluta, Man, Nedelcearu, Stanciu. Sunt in continuare jucatori care ne lipsesc, Ianis Hagi, Mihaila, Chiriches si exemplele pot continua. Spiritul si atitudinea din aceasta seara reprezinta viitorul si nu trecutul.

“Trebuie continuitate, omogenitate. Sunt 3-4 zile in care poti lucra. In iunie au fost multe probleme, am rotit foarte mult, n-au fost solutii. Acum ne-am permis sa dam continuitate. Mi-as dori ca la echipa nationala sa existe un nucleu de 30-35 de jucatori, o echipa care sa intre bine si cine are exprimare sa aiba continuitate, sa se intre foarte greu in echipa. Sa fie competitie cat mai mare.

“Acum e un moment al analizei. Este o tristete pentru ce s-a intamplat in iunie. Am pierdut incredere si baietii au nevoie de aceasta incredere. Sper ca am inceput sa castigam o echipa. Am vazut un joc fluid, o echipa care a avut initiativa, am vazut situatii, am creat, am marcat. Trebuie stabilizate anumite lucruri in ceea ce priveste faza defensiva. S-a aprins speranta pentru suporterii echipei nationale.

“E corect sa avem o discutie cu conducerea federatiei. Sunt oameni care m-au sprijinit aproape neconditionat, ne-au oferit toate conditiile si care sunt deschisi dialogului. Putem analiza impreuna, putem trage concluzii, dupa care vedem ce se intampla de maine”, a declarat Edward Iordanescu la Prima tv dupa meciul cu Bosnia.



Edward Iordanescu pastreaza suspansul in privinta viitorului sau la echipa nationala