Echipa Nationala

Edward Iordănescu după remiza cu Liechtenstein: ”Ne-a lipsit claritatea la finalizare”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

România a remizat cu Liechtenstein în ultimul meci de pregătirea înaintea EURO 2024.

Un rezultat surpriză pe care tricolorii nu au reușit să-l evite în pofida unei dominații totale și a numărului de ocazii.

”Ne-a lipsit golul, trebuie să  învăţăm din asta şi să sperăm că şansa va veni şi ea. Eu nu eram interesat de un scor fluviu ci doar să câştigăm, petru moralul echipei. Trebuia mai multă forţă şi inspiraţie în faţa porţii  şi alta era situaţia.

Numerele tricolorilor la EURO 2024. Ianis Hagi va purta numărul tatălui său!

”Îmi prezint regretul in fata suporterilor, în numele meu şi al echipei. Orice supărare au aş vrea să o reverse asupra mea, nu asupra echipei. Au fost multe lucruri bune, dar ne-a lipsit claritatea la finalizare. Am avut atâtea situaţii, au funcţionat, am avut un atac poziţional destul de bun”, a declarat selecționerul Edward Iordănescu după meciul din Ghencea.

România merge la EURO 2024 fără victorie în acest an, tricolorii înregistrând trei remize și o înfrângere în cele patru amicale disputate.

Debutul României la Campionatul European va avea loc pe 17 iunie contra Ucrainei.Edward Iordănescu după remiza cu Liechtenstein: ”Ne-a lipsit claritatea la finalizare”