Echipa Nationala

Edward Iordanescu dupa primul meci la nationala: “Un test util”. Ce ne-a lipsit pentru a evita infrangerea

Romania a pierdut cu Grecia pe teren propriu, scor 0-1, la debutul lui Edward Iordanescu pe banca primei reprezentative.

“Sunt multe probleme si mi-e frica sa nu se agraveze. Patru sunt in camera izolati, au fost opt. Ratiu n-a facut antrenament cu echipa azi dimineata si mai sunt 3-4 care acuza situatii cu probleme medicale. Ne-am si testat, asteptam sa primim si testele. Nu speram sa se intample asta la primul joc, dar asta este situatia.

“Un test foarte util. Imi pare rau de problemele pe care le-am avut, ca ne-a dat peste cap procesul de pregatire. Imi doream un test cu o echipa de nivelul Greciei, o echipa care face egal in Spania, care bate Suedia, e clar o echipa cu un nivel bun.

“Ne-am dorit un rezultat bun. Au fost lucruri care n-au functionat, dar pentru mine a fost un test util pentru a incepe sa tragem cateva concluzii. Prima si cea mai importanta este ca avem cu adevarat de munca.

“In prima repriza n-am intrat cu tonusul potrivit. Am intrat cu trac, cel putin unii dintre baieti. Am fost destul de statici. Am avut si situatii de a marca. Daca Mitrita marca, altfel vorbeam acum. Am incercat sa-i stimulez la pauza si in repriza a doua a fost ceva mai aproape decat ne dorim. Din asta am generat ocazii si consider ca puteam sa marcam cu putina sansa.

“Eu sunt increzator, sunt pozitiv, grupul a raspuns bine la procesul de pregatire. Sper ca culoarul bun pe care il avem in fata sa avem rezultate, sa cladim performanta si sa obtinem o calificare.

“Ma bucur ca lucrurile negative au venit acum, sper sa avem alta exprimare la jocurile oficiale”, a declarat Edward Iordanescu la Pro x.



Edward Iordanescu dupa primul meci la nationala: “Un test util”. Ce ne-a lipsit pentru a evita infrangerea