Echipa Nationala

Echipa probabila a Romaniei pentru meciul cu Spania

Anghel Iordanescu va opera modificari importante in primul 11 al Romaniei pentru amicalul cu Spania programat duminica seara pe Cluj Arena.

In poarta va reveni titularul de drept Ciprian Tatarusanu, dupa ce Costel Pantilimon s-a achitat bine de sarcini cu Lituania si a avut o interventie decisiva la 0-0.

Cristi Sapunaru ar putea reveni pe partea dreapta a defensivei, in timp ce stelistul Alin Tosca ar putea fi titularizat in premiera. Cu Lituania selectionerul a mizat 86 de minute pe dinamovistul Steliano Filip, insa acesta a avut cateva mingi pe care le-a pierdut si nu a aratat siguranta.

Vlad Chiriches va fi cel mai probabil pastrat in centrul defensivei, desi aparatorul de la Napoli a gresit de doua ori in propria jumatate si la o faza a provocat lovitura libera in marginea careului din care lituanienii puteau deschide scorul.

Al doilea stoper ar putea fi Dragos Grigore, jucator care a bifat toate meciurile in campania de calificare la EURO 2016.

In fata apararii “Generalul” are de unde alege si cel mai probabil va miza pe cuplul Mihai Pintilii-Ovidiu Hoban, doi “pitbuli” a caror misiune va fi extrem de dificila in a bloca atacurile spaniolilor.

Gabi Torje a fost unul dintre cei mai energici jucatori la meciul cu Lituania si pana la golul lui Nicusor Stanciu a fost, fara doar si poate, jucatorul meciului. In ceea ce-l priveste pe Stanciu acesat ar putea fi titularizat pentru a-i convinge pe iberici daca au avut dreptate sau nu cand l-au comparat cu Gheorghe Hagi.

[news-118426]

Bogdan Stancu este un jucator in forma la echipa de club si experienta la echipa nationala il recomanda in primul 11 ca sprijin pentru singurul varf al echipei noastre.

Raul Rusescu a inceput titular cu Lituania, dar nu a convins si a fost schimbat la pauza cu Claudiu Keseru. Cum nici acesta nu a rupt gura targului ramanem pe varianta Florin Andone, jucator care n-a jucat niciun minut cu Lituania si care are de partea sa avantajul experientei in fotbalul spaniol.

Meciul Romania-Spania va fi live text pe onlinesport.ro duminica de la ora 21:45.

sursa foto: frf.ro



Echipa probabila a Romaniei pentru meciul cu Spania