Echipa Nationala

Deja vu! Gazonul Arenei Nationale s-a rupt dupa o ora de antrenament!

Minunea a tinut doar trei zile, asa cum ne-am obisnuit, iar gazonul proaspat montat pe Arena Nationala a cedat dupa primul antrenament oficial.

Primii care l-au luat in picioare au fost jucatorii nationalei Romaniei.

Dupa ora de antrenament oficial inaintea disputei cu Spania portiuni intregi din suprafata de joc era serios sifonata.

Brazde rupte din terenul montat in urma cu o saptamana se puteau vedea cu ochiul liber de la mare distanta.

Spaniolii au intrat si ei la joc folosind mai mult zona de la centrul terenul, evitand extremitatile deja uzate de ai nostri.

Daca antrenamentul Romaniei a fost deschis presei doar in primele 15 minute, spaniolii n-au avut nimic de ascuns si au permis accesul media pe intreaga durata a sedintei tehnice.

La cum plimbau mingea dintr-o atingere pe 25 de metri Busquets, Serios Ramos, Alba sau Carvajal, pentru a-i numi pe doar cativa dintre spaniolii veniti la Bucuresti, puteau fi studiati si de pe Luna fara a avea prea multe sperante in meciul de joi seara.

Nici macar gazonul prost, care inca o data demonstreaza ca nu invatam nimic din greselile trecutului, nu pare a-i impiedica pe spanioli sa mai bifeze alte trei puncte in drumul lor spre turneul final al EURO 2020.

 

 

Posted by Onlinesport.ro on Wednesday, September 4, 2019Deja vu! Gazonul Arenei Nationale s-a rupt dupa o ora de antrenament!