Echipa Nationala

Decizie de neinteles din partea lui Cosmin Contra inaintea asaltului final pentru EURO 2020

Selectionerul Cosmin Contra isi joaca postul in meciurile cu Suedia si Spania, ultimele din campania de calificare la EURO 2020.

Tricolorii au nevoie de patru puncte in dubla cu Suedia si Spania. Cu alte cuvinte, suntem condamnati sa castigam acasa cu Suedia in fata unui stadion arhiplin si sa nu pierdem apoi in Spania, echipa deja calificata la turneul final.

Romania are nevoie de cei mai in forma jucatori pentru indeplinirea obiectivului, insa selectia lui Cosmin Contra ridica anumite semne de intrebare.

In sensul ca pare de neinteles cum la capitolul portari in lotul Romaniei au fost convocati Ciprian Tatarusanu, Florin Nita si Silviu Lung jr, primii doi fiind rezerve la echipele lor, in timp ce al treilea evolueaza pentru ultima clasata din Turcia.

In acelasi timp, Ionut Radu nu a prins convocarea pentru aceasta dubla, desi este titular meci de meci la Genoa in Serie A.

Radu a facut adevarate minuni in ultimul meci de campionat, inchizand poarta echipei sale in remiza 0-0 cu Napoli in deplasare.

O alta bizarerie a selectionerului este convocarea lui Tudor Baluta, desi acesta nici macar nu prinde lotul la Brighton.

Alti jucatori romani cu pretentii de titulari la echipa nationala dar care nu joaca la cluburile lor sunt Romario Benzar, Razvan Marin si Ianis Hagi.



Decizie de neinteles din partea lui Cosmin Contra inaintea asaltului final pentru EURO 2020