Echipa Nationala

De ce n-a mai ajuns Ladislau Boloni la echipa nationala

Sursă foto: twitter.com/

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a explicat care au fost cele trei motive pentru care discutia cu Ladislau Boloni pentru postul de seletioner s-a incheiat inainte de ajungerea la un numitor comun.

"A fost o oferta reala din partea FRF. Au fost mai multe discutii, mai multe intalniri fata in fata, inclusiv interventii ale avocatilor nostri si ai domnului Boloni.

"Domnul Boloni si-a dorit sa preia mandatul de selectioner, mentionez ca nu au fost elemente de natura financiara care sa fi condus la imposibilitatea unui acord. Au fost in schimb elemente care nu au ajuns la un consens intre noi si dumnealui. Aceste elemente ar fi trei: introducerea unui obiectiv intermendiar, stabilitatea staff-ului tehnic si clauza de reziliere", a spus Razvan Burleanu in conferinta de prezentare a lui Edward Iordanescu la carma echipei nationale.

"Cand ne referim la un obiectiv intermediar, intelegem importanta Ligii Natiunilor. Prin Liga Natiunilor putem sa avem aceasta oportunitatea de a ajunge in primele 16 natiuni ale fotbalului european, castigand aceasta grupa si putem avea oportunitatea de a ajunge la barajul pentru EURO 2024.

"Cand ne referim la stabilitatea staff-ului tehnic, ceea ce ne-am dorit a fost ca, in cazul in care vom avea performanta, fie dupa Liga Natiunilor, fie dupa EURO 2024, sa putem sa continuam cu acelasi staff tehnic. Cat priveste clauza de reziliere, am vrut sa nu mai repetam greseala federatiei din primul sau mandat. Acelasi contract a fost pus la dispozitia tuturor antrenorilor cu care s-a discutat", a mai spus presedintele FRF.



De ce n-a mai ajuns Ladislau Boloni la echipa nationala