Echipa Nationala

Daum si-a iesit din pepeni: “Sunt mai romani decat voi”

Sursă foto: twitter.com

Christoph Daum a rabufnit, luni seara, la conferinta de presa inaintea meciului amical cu Chile, locul 4 in clasamentul FIFA.

Daum a parasit conferinta nervos dupa ce si-a spus tot ce avea pe suflet in urma criticilor incasate in ultima perioada.

“Nu e o solutie sa se schimbe selectionerul acum. E ca si cum ai schimba capitanul vasului, cand tu trebuie sa schimbi cursul vasului. Am facut multe schimbari. E un proces de durata si va garantez ca vom reusi. Aud de cateva luni ca trebuie sa ma retrag, dar de ce sa ma retrag? Doar din cauza rezultatelor”, a spus Daum.

“Uneori nu sunteti romani, uneori ma simt mai roman decat voi. Vreti mai mult sa distrugeti ceea ce se construieste. Uneori ma identific mai mult cu acest popor decat voi. Nu sunt de acord cu acest mod de a face jurnalism”, aproape ca s-a rastit Daum la cei prezenti la conferinta de presa.

Nu pleaca nicaieri

Daum ne-a asigurat ca nu va pleca prea curand de la carma echipei nationale si ca are de gand sa-si duca la bun sfarsit contractul semnat in urma cu aproape un an.

“Am cel mai mic contract din cariera mea si l-am semnat ca am avut incredere in proiectul federatiei. Am refuzat un contract cu doua milioane de euro mai valoros si imi asum responsabilitatea pentru ceea ce fac aici. Nu plec asa”, a incheiat Daum.# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 21 24 49
2 FCSB 21 29 44
3 Craiova 21 12 40
4 Astra 22 10 37
5 Botosani 22 3 35
6 Viitorul 21 12 34
Daum si-a iesit din pepeni: “Sunt mai romani decat voi”