Echipa Nationala

Daum pune presiune pe FRF: “Ori ne oprim, ori continuam pana in 2020”

Selectionerul Christoph Daum joaca tare in relatia cu FRF si conditioneaza ramanerea la carma echipei nationale de prelungirea intelegerii actuale.

“Nu depinde de mine dacă voi mai continua ca selecționer, contractul meu expiră la finalul preliminariilor. Sunt doar două opțiuni, ori ne oprim, ori continuăm până în 2020. Dar nu e decizia mea. Nu sunt aici pentru că altfel aș fi fost șomer, sunt aici ca să ajut la dezvoltarea fotbalului românesc și să obțin rezultate bune”, a spus Daum in Comitetul Executiv al FRF.

“Nu mă mulțumesc cu punctele pe care le avem în grupă acum, dar meciul cu Chile îmi dă speranțe că suntem pe drumul cel bun. Meciul cu Chile a fost pentru mine semnul că putem juca foarte bine, am fost mulțumit de cum a arătat echipa. Cred că acum membrii comitetului au înțeles pe deplin proiectul meu și cum putem progresa. Acum îmi continui munca, mă duc să vorbesc cu Vlad Chiricheș, merg să urmăresc echipele românești în cupele europene, în Liga 1, dar și jucătorii din străinătate”, a adaugat Daum in raportul sau de activitate prezentat Comitetului Executiv al FRF.

Daum are contract cu FRF pana la finalul preliminariilor actuale pentru Cupa Mondiala din Rusia, unde Romania are sanse minime spre deloc de a ajunge.# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 21 24 49
2 FCSB 21 29 44
3 Craiova 21 12 40
4 Astra 22 10 37
5 Botosani 22 3 35
6 Viitorul 21 12 34
Daum pune presiune pe FRF: “Ori ne oprim, ori continuam pana in 2020”