Echipa Nationala

Daum: "Ne batem pentru locul doi. Nu vreau sa renunt la calificare"

Christoph Daum, antrenorul Romaniei, s-a resemnat dupa jocul pierdut cu Polonia si este constient ca Romania se mai poate lupta doar pentru un loc de baraj.

„Trebuie sa avem o circulatie mai buna a balonului, este prea putin ce avem acum, ei au fost foarte bine organizati pe teren si nu ne-au lasat sa ne facem jocul si sa ne folosim tehnica de pasare. Nu am putut demostra ce stim”, a afirmat Daum.

„Mingea nu prea umbla pe teren, nu prea puteam sa pasam. La pauza am facut schimbari, dar nu ne-am putut crea ocazii de gol. Daca privim de din punct de vedere matematic, sanse mai sunt, cautam locul al doilea, nu renuntam, este clar ca nu mai putem fi primii”, a mai declarat acesta.

La conferinta de presa organizata la Arena Nationala selectionerul Romaniei a intarit afirmatiile de mai sus.

"Nu vreau sa renunt in acest moment la aceasta campanie de calificare. In fotbal s-au vazut atat de multe surprize. Fanii cred in calificare si nu au renuntat la acest vis. Avem nevoie de jucatori cu perspectiva de viitor la echipa nationala. Este o situatie problematica, pentru ca in acelasi timp trebuie integrez si acesti tineri jucatori, dar sa obtin si calificarea pentru Rusia. Nu trebuie sa fim pesimisti si sa renuntam. Imi doresc sa avem succes pentru tinerii din echipa si pentru Romania. Ne momentul sa renuntam si trebuie sa privim spre viitor avand o viziune clara. Mai sunt 18 puncte in joc", a completat Daum 

[news-121856]



Daum: "Ne batem pentru locul doi. Nu vreau sa renunt la calificare"