Echipa Nationala

Daum: “N-am nevoie de contract”

Sursă foto: FRF.ro

Christoph Daum spune dupa victoria cu Chile, scor 3-2, ca n-are nevoie de contract pentru a ramane pe banca nationalei Romaniei.

“Asta inseamna sa jucam cu un spirit inalt, cu viteza. Jucatorii nostri trebuie sa joace la cel mai inalt nivel in fiecare saptamana pentru a creste. E nevoie de un joc mai rapid, cu pase mai in viteza”, a declarat Daum la postul sport.ro

“Presa nu e realista, nu discuta despre fotbal si cauta doar can can-uri. Eu sunt un om deschis si cand vii de afara nu se vede deloc altfel. Sunt responsabil sa construiesc ceva pentru viitorul Romaniei nu doar castigand. Credeti in mine si credeti in presedinte ca vrem sa facem ceva frumos.Am pierdut in Polonia dupa doua penalty-uri, dar meciul n-a fost chiar atat de rau precum o arata rezultatul”, a adaugat Daum.

Selectionerul Romaniei a evitat un raspuns clar la intrebarea despre o eventuala prelungire a contractului pana in 2020.

“Nu am nevoie de niciun contract. Pentru mine e mult mai important sa fim uniti si sa lucram pentru viitor. Este o onoare pentru mine sa fac parte din acest contract”, a spus Daum.



Daum: “N-am nevoie de contract”