Echipa Nationala

Daum n-a inteles ca suporterii i-au cerut demisia: “Nu stiu daca altcineva poate face mai mult”

Christoph Daum n-a spus o vorba despre posibila demisie de la echipa nationala dupa 1-0 cu Armenia si afirma ca n-a inteles ca suporterii i-au cerut demisia chiar si in conditiile acestei victorii.

“A fost un meci foarte dificil, mai ales in prima repriza. Armenia a jucat cu cinci fundasi si chiar daca am avut multe ocazii si 20 la suta o posesie superioara n-am reusit sa marcam. Sunt bucuros ca echipa n-a cedat si a luptat pana la final”, a spus Daum imediat dupa meci la postul public de televiziune.

“Poate va aduceti aminte finala dintre Bayern si Manchester United, cand s-au marcat doua goluri in prelungiri. Trebuie sa crezi pana in ultima secunda ca poti marca si poti castiga”, a adaugat Daum.

Selectionerul n-a dorit sa comenteze sansele Romaniei de calificare.

“Nu vreau sa vorbesc despre sansele din acest moment. Sunt interesat de continuarea procesului de intinerire a echipei. Vreau sa-i felicit pe baieti pentru felul cum au luptat si pentru sansele create”, a mai spus Daum.

“Daca sunt impotriva mea fanii, e ok, n-am nimic de comentat, dar sa nu aiba nimic cu acesti baieti. Recunosc ca n-am inteles ce au scandat in finalul meciului. Pentru mine sunt doua optiuni, sa continuam pana in 2020 cu intinerirea echipei, iar Comitetul Executiv a raspuns ca vom continua pana la finalul anului acesta. Intrebarea este daca poate face cineva mai mult pentru aceasta echipa si tara”, a comentat Daum despre posibila demisie de la echipa nationala.

Romania a obtinut o victorie chinuita cu Armenia pe teren propriu, scor 1-0, prin golul marcat de Alexandru Maxim in prelungiri.

Tricolorii au ratat un penalty in debutul partii secunde prin Stancu si au mai avut alte doua goluri anulate pe motiv de offside.



Daum n-a inteles ca suporterii i-au cerut demisia: “Nu stiu daca altcineva poate face mai mult”