Echipa Nationala

Daum, increzator inaintea debutului pe banca nationalei: "Sa scriem un nou capitol in istoria fotbalului romanesc"

Christop Daum are mare incredere in jucatorii echipei nationale inaintea meciului cu Muntenegru, primul pe care tricolorii il sustin in preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

"Romania are jucatori de calitate si vom incerca sa ne cream propriul stil. Va fi din ce in ce mai bine, iar meciul cu Muntenegru va fi primul pas catre un progres al echipei. Trebuie sa ne concentram pe punctele noastre forte", a spus Daum la conferinta de presa organizata inaintea meciului de duminica seara.

Acesta a mai spus ca Sapunaru are toate calitatile pentru a primi banderola de capitan al echipei nationale, desi nu a comunicat inca jucatorilor decizia sa in acest sens.

"Sapunaru este un jucator foarte experimentat. Este unul dintre liderii echipei. Nu pot sa confirm ca el va fi capitan, chiar daca deja am luat o decizie in acest sens", a adaugat Daum.

In opinia lui Daum echipa Romaniei trebuie sa joace un fotbal de calitate si sa castige meciul cu Muntenegru indiferent de starea gazonului sau de conditiile atmosferice.

Meciul Romania-Muntenegru este live text pe onlinesport.ro duminica de la ora 21:45.



Daum, increzator inaintea debutului pe banca nationalei: "Sa scriem un nou capitol in istoria fotbalului romanesc"