Echipa Nationala

Daum inaintea meciului cu Muntenegru: “Se poate intampla orice”

Selectionerul Christoph Daum a vorbit, duminica, intr-o conferinta de presa, despre meciul pe care Romania il va sustine, luni seara, contra reprezentativei statului Muntenegru in preliminariile Cupei Mondiale.

“Niciodata nu stim ce se poate intampla si luam fiecare meci in parte. Suntem intr-o situatie dificila, dar nu stim ce se poate intampla. Daca ne calificam sau nu ne calificam, la final trebuie sa spunem ca am facut tot posibilul”, a spus Daum intr-o conferinta de presa.

“Trebuie sa privim realitate si sa ne concentram doar pe ce urmeaza, sa nu privim in urma la egalul de la Cluj. Conteaza doar ce va fi maine. M-am concentrat doar asupra performantei sportive, nu asupra demisiei. Nu s-a schimbat nimic pentru mine si sunt concentrat sa aduc cel mai bun rezultat pentru fotbalul romanesc. Aud de jumatate de an intrebarea despre demisie. Mi-a crescut barba de cand aud intrebarea asta, dar pe mine ma intereseaza meciul de maine, sa ramanem concentrati.

Meciul Muntenegru – Romania este live text pe onlinesport.ro luni seara de la 21:45.

Romania are 9 puncte dupa sapte meciuri disputate in actuala campanie de calificare la Cupa Mondiala din 2018, in timp ce Muntenegru lupta cu sanse reale la calificare ocupand pozitia secunda, cu 13 puncte.

In tur, pe Cluj Arena, a fost 1-1, cu penalty ratat de Stanciu la ultima faza a meciului.



Daum inaintea meciului cu Muntenegru: “Se poate intampla orice”