Echipa Nationala

Daum face lumina. Nu golul cu Arsenal l-a adus pe Keseru la echipa nationala

Lasat initial in afara lotului largit pentu meciul cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale, atacantul Claudiu Keseru a fost convocat ulterior pentru a completa linia de atac a tricolorilor.

Convocarea a venit dupa ce atacantul lui Ludogoret a marcat pentru echipa lui de club in partida cu Arsenal din Liga Campionilor, insa nu aceasta reusita i-a adus lui Keseru biletul pentru echipa nationala.

Selectionerul Christoph Daum a lamurit situatia si a spus dupa meciul Astrei cu Viktoria Plzen ca accidentarea lui Denis Alibec l-a determinat sa apeleze la Keseru.

“Am analizat ce s-a intamplat cu Denis Alibec, care poate fi indisponibil. Nu pot risca si l-am convocat pe Claudiu. El inscrie si sunt fericit pentru el”, a spus Daum.

La randul sau, Keseru a marturisit ca nu se mai astepta sa primeasca un semn din partea selectionerului pentru meciul cu Polonia.

Cu toate acestea, oficialii Astrei dau asigurari ca accidentarea lui Alibec nu este una grava si ca acesta va reveni pe teren la meciul de campionat cu Pandurii de duminica seara.

Echipa nationala strange randurile luni pentru pregatirea meciului cu Polonia din 11 noiembrie, partida extrem de importanta in economia calificarii la Cupa Mondiala din Rusia.



Daum face lumina. Nu golul cu Arsenal l-a adus pe Keseru la echipa nationala