Echipa Nationala

Daum face analiza primului meci pe banca nationalei Romaniei

Christoph Daum a fost la un sut distanta de un debut cu victorie la nationala Romaniei, dar penalty-ul ratat de Nicolae Stanciu in finalul partidei cu Muntenegru l-a privat de acest inceput cu dreptul.

"Am avut suporteri fantastici si imi pare putin rau pentru jucatori, mai ales in repriza a doua. Au fost excelenti. Puteam sa luam cele trei puncte. A fost doar primul meci din calificari si nu se obtine calificarea dupa primul meci. Nu e foarte usor sa faci ceea ce asteapta lumea. In a doua repriza am jucat mai bine, am facut presiune si am reusit sa marcam. Am crezut ca este golul victoriei, dar la acea faza fundasii nostri n-au reactionat. Echipa a reusit sa revina, am primit acel penalty, insa munca noastra nu a fost concretizata", a spus Daum la Tvr.

"Trebuie sa muncim mai mult, sa facem un efort mai mare. Putem fi mai buni. Am vazut foarte multe lucruri bune. Daca eram mai ofensivi ar fi insemnat o sinucidere. Trebuie sa fim stabili. In prima repriza am incercat sa ne adaptam si in a doua ne-am creat mai multe sanse de gol", a adaugat selectionerul Romaniei.



Daum face analiza primului meci pe banca nationalei Romaniei