Echipa Nationala

Daum despre viitorul sau la nationala Romaniei: "Nu cersesc un loc de munca"

Conferinta de presa dinaintea meciului Romania - Armenia din preliminariile Cupei Mondiale a gravitat practic in jurul intrebarii ce se va intampla cu Christoph Daum in eventualitatea unui nou rezultat negativ.

Daum nu a mai fost la fel de vehement ca in alte dati in privinta ramanerii sale la carma primei reprezentative si a spus ca va trage o linie in ceea ce priveste viitorul sau dupa dubla cu Armenia si Kazahstan.

"Avem un viitor, fotbalul romanesc are un viitor si eu cred in acesta. Ma identific cu fotbalul romanesc, cu oamenii si cu aceasta tara. Nu poti garanta succesul in fotbal. Sunt deplin convins de calitatea jucatorilor romani", a spus Daum.

"Dupa un an am o cunoastere mult mai profunda a fotbalului romanesc, a mentalitatii si a cluburilor din Romania. Acum sunt mult mai pregatit decat eram in momentul preluarii nationalei Romaniei. In momentul de fata esentiale sunt cele doua meciuri. Dupa aceasta dubla putem discuta despre absolut orice, daca raman sau daca plec. Vreau sa va asigur ca nu cercesc un loc de munca", a adaugat antrenorul german.

Romania intalneste Armenia, vineri seara, de la 21:45 pe Arena Nationala, intr-un meci din preliminariile Cupei Mondiale.

Trei zile mai tarziu Romania va juca in deplasare cu Muntenegru, echipa in fata careia am remizat pe Cluj Arena, scor 1-1, in chiar primul meci al lui Daum la nationala.



Daum despre viitorul sau la nationala Romaniei: "Nu cersesc un loc de munca"