Echipa Nationala

Daniel Isaila, prezentat oficial la carma nationalei de tineret

Daniel Isaila a fost prezentat oficial, marti, in postul de selectioner al nationalei de tineret a Romaniei intr-o conferinta la Casa Fotbalului unde au mai fost prezenti presedintele FRF Razvan Burleanu si selectionerul Christoph Daum, relateaza reporterul Onlinesport prezent la sediul Federatiei Romane de Fotbal.

Va renaste nationala de tineret cu Daniel Isaila pe banca? Expiră 13.12.2017, 12:25
Da, e cel mai potrivit in acest moment. 1 vot
Nu, se putea gasi o alta solutie. 0 voturi
Fotbalul romanesc n-are viitor indiferent de numele selectionerului. 5 voturi

"Nu pot sa fiu decat onorat pentru aceasta pozitie, dar in acelasi timp simt si o mare responsabilitate. Sunt nerabdator sa incep treaba, am avut o treaba scurta si binemeritata. Sunt incarcat cu energie pozitiva si abia astept sa incepem treaba. Nu avem o traditie in ceea ce priveste calificarile la nationala de tineret, din pacate, insa eu pot incerca sa-i fac pe jucatori sa vina cu placere la reprezentativa U21", a declarat Isaila.

Colaborarea cu Hagi

"Sunt un om deschis care poate colabora cu oricine, atata timp cat si persoana respectiva isi doreste acelasi lucru", a mai spus noul selectioner al nationalei de tineret.

"Ianis Hagi este un jucator talentat care va avea parte de toata atentia noastra. In urma unei analize la momentul respectiv voi lua liber cea mai buna decizie", a mai spus Isaila despre eventuala convocare a lu Ianis Hagi la nationala sub 21 de ani.

Relatia cu Daum

"Cred ca relatia a fost una de respect. Nu am jignit niciodata pe cineva, asa a fost sa fie la momentul respectiv, nu mai are rost sa ne intoarcem in urma si important este ce vom face de acum inainte", a mai declarat Isaila.

Daniel Isaila, fost secund al lui Anghel Iordanescu in preliminariile pentru EURO 2016 si-a dat demisia dupa turneul final, simtindu-se la momentul respectiv jignit in orgoliu de interviul la care a fost supus din partea noului selectioner Christoph Daum.



Daniel Isaila, prezentat oficial la carma nationalei de tineret