Echipa Nationala

Dan Petrescu, tot mai aproape de echipa nationala. Ultimele detalii oferite de presedintele FRF

Intr-o conferinta de presa sustinuta, marti, Razvan Burleanu a declarat ca pana pe 20 decembrie singura varianta de lucru pentru FRF in vederea instalarii unui nou selectioner la echipa nationala este Dan Petrescu.

"Am fost imputernicit astazi de Comitetul Executiv sa negociez si sa semnez contractul cu urmatorul selectioner al echipei nationale.

"Pana pe data de 20 decembrie singura varianta de selectioner cu care lucram este Dan Petrescu", a declarat presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Razvan Burleanu a mai spus ca "FRF nu va plati niciodata o clauza de reziliere" fiind o organizatie non-profit.

"Daca FRF ar plati clauza de reziliere, alte initiative ar avea de suferit, cum ar fi activitatea loturilor de juniori. Nu se pune problema de ordin financiar, ci de unde ar trebui sa taiem", a explicat presedintele FRF.

"Pana pe 20 decembrie lucram cu un singur scenariu, Dan Petrescu. Nu am discutat despre durata contractului. Cel mai mult conteaza indeplinirea unui obiectiv de performanta. Trebuie sa fim prezenti la urmatorul turneu final", a mai spus Burleanu.Dan Petrescu, tot mai aproape de echipa nationala. Ultimele detalii oferite de presedintele FRF