Echipa Nationala

Dan Petrescu, pregatit sa vina la echipa nationala

Numele lui Dan Petrescu este din nou vehiculat pentru preluarea echipei nationale a Romaniei, iar fostul international pare dispus mai mult ca oricand sa accepte o eventuala propunere venita din partea FRF.

"Cred ca trebuia un antrenor roman la echipa nationala. Eu mai am contract pana in vara. Normal ca as veni, daca ar exista o asemenea intrebare. Nu cred insa ca se va schimba selectionerul in mijlocul campaniei", a spus Dan Petrescu la Digi Sport.

Acesta mai crede ca la echipa nationala se cauta tot timpul scuze pentru absenta rezultatelor si ca actuala generatie este capabila sa se califice la Cupa Mondiala.

"Se vorbeste mereu despre pregatirea altei campanii si se cauta scuze. Trebuie sa pregatesti actuala campanie si sa te califici. E rau ca nu am castigat acasa cu Muntenegru, Polonia si Danemarca, dar mai sunt cinci meciuri si cine stie?!", a mai declarat fostul mare international al Romaniei.

Petrescu a mai spus ca, daca ar fi pe banca primei reprezentative, ar sacrifica jocul echipei pentru obtinerea rezultatelor si a calificarilor: "N-as juca precum Barcelona, nu ma intereseaza jocul spectaculos".



Dan Petrescu, pregatit sa vina la echipa nationala