Echipa Nationala

Dan Petrescu, nemilos cu echipa nationala: ”In scurt timp vom ajunge in urna cu Luxemburg si Liechtenstein”

Fostul mare international Dan Petrescu a vorbit despre recentele meciuri ale echipei nationale din aceasta luna octombrie, toate pierdute, si trage un semnal ingrijorator de alarma in perspectiva anilor care vor urma.

”Dupa ce pierzi trei meciuri la rand n-ai cum sa fii bine. Burca si cu Manea nu sunt refacuti, trebuie sa se mai odihneasca. Deac si Camora sunt in lot si sper sa joace si sa uite ce s-a intamplat la echipa nationala, pentru ca e de uitat. Nu ma asteptam sa batem pe cineva. Pentru mine important era meciul cu Islanda. Stiam ca nu vom pierde cu Austria, pentru ca l-am abordat corect.

”N-ai voie cu Islanda, meci de calificare, sa nu te prezinti la poarta. N-ai cum! Celelalte doua meciuri nu erau asa importante.

”In generatia mea daca pierdeam trei meciuri la rand nu stiu ce se intampla. Noi ne calificam la Mondiale si Europene de pe primul loc. Am ajuns departe de adevar. Cred ca in scurt timp vom fi in urna cu Luxemburg si Liechtenstein, pentru ca rezultatele spun ca nu suntem bine la echipa nationala.

”La tineret aratam bine si e posibil ca in viitor sa formam o echipa buna si la echipa mare.

”Mi-ar fi greu sa lucrez la echipa nationala, pentru ca mie imi place sa fiu zi de zi la serviciu. Eu sunt bine aici, sper sa scot rezultate si sa raman cat mai mult la CFR Cluj”, a declarat Dan Petrescu intr-o conferinta de presa.

Despre meciul de campionat cu FC Botosani

”Botosani e o echipa care joaca ofensiv, cu un antrenor tanar care joaca numai pe atac. Cred ca va fi un meci foarte greu. Primul meci dupa pauza mereu e greu. Jucatorii care nu au avut meciuri la echipa nationala nu sunt conectati, iar cei de la Botosani vor vrea sa ne bata.

”Pe Lato trebuie sa-l mai asteptam putin, nu e pus la punct cu pregatirea fizica. Nico (n.r. - Carnat) se vede ca a jucat la Sepsi. Cu virusul sunt mai ingrijorat, e posibil ca la unele meciuri sa nu aducem nici 11 jucatori”, a mai declarat Dan Petrescu.



Dan Petrescu, nemilos cu echipa nationala: ”In scurt timp vom ajunge in urna cu Luxemburg si Liechtenstein”