Echipa Nationala

Dan Petrescu despre sansele Romaniei de calificare la EURO 2020: ”Inca suntem la mana noastra”

Fostul mare international Dan Petrescu a vorbit intr-o conferinta de presa despre sansele Romaniei de calificare la EURO 2020.

”Ne dorim cu totii sa castigam meciul cu Suedia. Suntem la mana noastra, calificarea nu sta in mainile altei echipei. Inca stam la mana noastra. Daca batem Suedia si facem egal in Spania, nu ne mai intereseaza nimic si ne calificam.

”Cu putina sansa puteam bate Norvegia si nu cred ca Suedia este mai buna decat Norvegia. Noi acasa putem bate pe oricine. Cu Suedia cred ca suntem favoriti. In continuare suntem noi favoriti, pentru ca suntem la mana noastra”, a spus Dan Petrescu intr-o conferinta de presa.

”Nu stiu cum as fi reactionat daca eram in locul lui Contra. Si eu am avut problemele mele. Mie nu-mi place ca jucatorul faultat sa execute penalty, am eu superstitia asta. Cel care se simte cel mai in forma trebuie sa bata, sa ia mingea si sa dea gol. Puscas e golgeterul Romaniei, avea nevoie la Reading. La fotbal diferenta intre a fi erou si a fi prost e foarte mica”, a mai declarat antrenorul campioanei CFR Cluj.



Dan Petrescu despre sansele Romaniei de calificare la EURO 2020: ”Inca suntem la mana noastra”