Echipa Nationala

Cum s-a votat la alegerile FRF: "Aoleu, chiar n-am stiut de regulament! Eram prin Bucuresti cu treaba"

Intentionat sau nu, votul de la alegerile Federatiei Romane de Fotbal pare a fi suferit vicii clare. In cadrul alegerii presedinteului de pe 5 martie 2014, persoane care nu aveau drept de vot s-au prezentat fara sa cunoasca regulamentul si fara sa fie oprite sa isi exprime sufragiul.

Unul dintre oamenii aparent fara drept de vot, dar care a votat, este Ioan Gligor, viceprimar in Osorhei (Bihor). Acesta sustine ca nu stie regulamentul FRF si ca a votat pentru ca era in Bucuresti la acea data.

"Aoleu, chiar n-am stiut de regulament! Pe cuvant ca n-am stiut! Acum aflu. Ar fi pacat sa se anuleze, nu credeti? Va spun sincer, eram prin Bucuresti cu treaba si am zis sa votez si la FRF! Aveaam delegatie pentru vot, mi-a dat presedintele de la club. Dar n-am stiut ca n-am voie", a spus nonsalant Gligor pentru Libertatea.

Alegerile FRF au fost contestate de  Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu, care a relamat ca persoane fara drept de vot au votat pe 5 martie. Judecatoria Sectorului 2 se va pronunta pe 6 mai legat de aceasta contestatie, iar o decizie irevocabila va duce la refacerea alegerilor FRF.

 



Cum s-a votat la alegerile FRF: "Aoleu, chiar n-am stiut de regulament! Eram prin Bucuresti cu treaba"