Echipa Nationala

Cum comenteaza Dan Petrescu, posibilul viitor selectioner, grupa Romaniei din Liga Natiunilor

Sursă foto: https://twitter.com/serieApallone/

In 20 decembrie se va dezlega misterul care planeaza asupra numelui viitorului selectioner al Romaniei, atunci cand fostul mare international va raspunde invitatiei FRF de a prelua prima reprezentativa.

Pana atunci tricolorii au aflat, joi seara, numele adversarilor pe care ii vom intalni in editia 2022/23 a Ligii Natiunilor, o competitie care ne-a permis sa jucam in barajul pentru EURO 2020.

Romania a fost repartizata in Grupa 3 din Liga B, al doilea esalon valoric din Liga Natiunilor, si va intalni Bosnia-Hertegovina, Finlanda si Muntenegru.

Dan Petrescu a fost intrebat dupa meciul dintre Farul si CFR Cluj din Liga 1 ce parare are despre aceasta grupa.

"Cu oricine am fi cazut meciurile sunt grele. Sper ca Romania sa se califice din aceasta grupa, dar vorbim pe 20", a spus Petrescu.

Meciurile din Liga Natiunilor se vor disputa in doua ferestre, patru meciuri in iunie 2022 si alte doua partide in septembrie.

Un program influentat de turneul final al Cupei Mondiale din Qatar care va avea loc la finalul anului urmator.

Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala, dupa ce a incheiat pe locul trei intr-o grupa castigata de Germania si in care Macedonia de Nord ne-a depasit pentru un singur punct in lupta de a prinde barajul.



Cum comenteaza Dan Petrescu, posibilul viitor selectioner, grupa Romaniei din Liga Natiunilor