Echipa Nationala

Cosmin Contra inaintea meciului cu Spania: “Esta claro que...”

Seclectionerul Cosmin Contra a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa la Arena Nationala despre meciul de joi cu Spania din preliminariile EURO 2020.

Contra a uitat ca trebuie sa vorbeasca in romana si a inceput discursul in limba spaniola spre amuzamentul celor prezenti.

Apoi s-a corectat si a raspuns in romana, traducerea fiind asigurata de o doamna special adusa de FRF pentru acest eveniment.

“Este claro que...nu, stai sa vedem. Intotdeauna le transmit jucatorilor ca vreau sa castigam acest meci. Daca la finalul celor 90 de minute as fi multumit cu un egal, trebuie sa fiu realist si sa spun ca un egal ar fi foarte bune. Jucatorii trebuie sa faca totul pentru a castiga meciul respectiv.

“Cunosc foarte bine Spania, este a doua mea casa. Baiatul meu traieste la Madrid. E un meci putin mai special pentru mine.

“E o tragedie enorma ce s-a intamplat in familia lui Luis Enrique. E clar ca ne cunoastem si imi pare rau de ceea ce s-a intamplat. Sunt alaturi de el in aceste momente grele.

“Incercam sa facem un meci perfect din punct de vedere fizic, tactic. Ca atitutudine trebuie sa fim la un nivel mare. Vom avea sansa noastra de a castiga, daca si atacantii Spaniei vor prinde o zi mai putin buna.

“Este clar ca Spania va domina partida, stim ca vom suferi, dar cred ca vom avea sansele noastre. Important este sa fim bine fizic si tactic in teren.

“Am in minte cateva formule de echipa si 90 la suta din primul 11 il stiu. Planul tactic, cu ce vom incepe, daca vom primi gol cu ce vom putea veni in plus”, a spus Cosmin Contra.



Cosmin Contra inaintea meciului cu Spania: “Esta claro que...”