Echipa Nationala

Cosmin Contra: “Forta Norvegiei sta in echipa”. Ianis Hagi anuntat deja ca rezerva!

Sursă foto: twitter.com/hai_romania/

Nationala de fotbal a Romaniei se afla la Oslo pentru meciul cu Norvegia din preliminariile EURO 2020, iar selectionerul Cosmin Contra a vorbit intr-o conferinta de presa despre intalnirea cu scandinavii.

“Nu ma tem de nicio echipa sau de un anumit jucator. Forta Norvegiei sta in echipa. E o formatie cu jucatori tineri, care joaca foarte bine pe contraatac. Jocul lor s-a schimbat in bine de cand a venit Lars Lagerback si a adus un plus de experienta. Norvegia si Suedia au cam acelasi stil dejoc, dar in echipa Norvegiei sunt jucator cu o viteza in plus pe faza de atac, mai ales extremele”, a declarat Cosmin Contra.

Selectonerul nationalei Romaniei spera ca la meciul de vineri seara sa nu mai fie repetate greselile comise de tricolori in prima repriza a partidei cu Suedia, cand am incasat doua goluri pe erori defensive majore.

“Ca nivel de atitudine si implicare nu am ce sa le reprosez jucatorilor de cand am venit aici. Mai avem un antrenament si toti isi doresc sa joace. De la Ianis (n.a.  -Hagi) ma astept sa faca ce a facut si pana acum. El ne poate ajuta inclusiv din a doua repriza, nu neaparat de la inceput”, a mai spus Contra.

Romania are o victorie (4-1 cu Feroe) si o infrangere (1-2 cu Suedia) in primele doua meciuri din campania de calificare la EURO 2020.

Meciul Norvegia - Romania va fi live text pe onlinesport.ro, vineri, de la 21:45.



Cosmin Contra: “Forta Norvegiei sta in echipa”. Ianis Hagi anuntat deja ca rezerva!