Echipa Nationala

Cosmin Contra: “Echipa nationala a intrat din nou in inimile suporterilor”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Cosmin Contra este un selectioner fericit dupa Campionatul European de tineret pentru ca in perioada urmatoare va avea de alcatuit un 11 la prima reprezentativa practic din doua selectionate.

“Alta putea fi soarta meciului daca intra mingea lui Puscas. Putea fi 3-1 acolo. Momentele psihologice au fost impotriva noastra astazi. Din ce am vazut mi s-a parut ca faultul incepe in afara careului.

“Sunt extrem de multumit de ceea ce am vazut la acest Campionat European. Au pierdut o singura repriza in fata Germania. Sunt lucruri foarte pozitive si trebuie analizate in continuare. Nemtii au stat mai bine fizic in partea secunda.

“Am adus lumea la stadion. Suporterii au stat cu sufletul la gura pentru acest meci, asta inseamna ca echipa nationala intra din nou in inimile fanilor”, a declarat Cosmin Contra dupa meciul Romaniei cu Germania in semifinalele Campionatului European de tineret.

Romania a parasit turneul final invinsa de Germania, cu 4-2, dupa ce am condus cu 2-1 la pauza.

In 2020 Romania va juca dupa 56 de ani la Jocurile Olimpice datorita acestei performante de la Campionatul European.Cosmin Contra: “Echipa nationala a intrat din nou in inimile suporterilor”