Echipa Nationala

Cosmin Contra e istorie pentru chipa nationala

Meciul cu Spania a fost ultimul pentru Cosmin Contra pe banca nationalei Romaniei. Oficializarea despartirii va fi facuta in zilele urmatoare.

”Nu s-a intamplat nimic. Am intalnit o echipa foarte puternica. Noi am aliniat o echipa foarte tanara, care impreuna au jucat multe meciuri impreuna la U21. Am incercat sa lucrez la moralul jucatorilor, dar din pacate am luat gol foarte repede. Am intrat foarte timorati in joc. La 1-0 am ratat prin Puscas si poate ca daca egalam Spania alta era soarta meciului. E o infrangere foarte dura. Am puterea sa zambesc pentru ca nu-mi plac aceste infrangeri, dar sunt asa de trist ca n-am cuvinte.

”Am zis de la inceput ca e diferenta mare intre sa joci la U21 si la nationala mare. Dupa un meci cu Spania jucatorii au vazut cum se joaca la cel mai mare nivel, dar poate in martie vor arata altfel.

”Decizia a fost luata inainte de meci si va fi comunicata. Mi-e foarte greu sa privesc, pentru ca poti sa pierzi un meci contra Spaniei, dar nu pot accepta ca adversarii ne-au batut in agresivitate si atitudine. Au alergat mai mult ca noi. M-am asteptat la o reactie din partea lor, dar necastigarea meciului cu Suedia a facut ca ei sa nu se poata concentra. Nu din cauza scorului, ci din cauza atitudinii sunt suparat.

”Intotdeauna vinovatul principal e antrenorul si sper ca baietii sa inteleaga ca e foarte greu sa ajunga la Campionatul European fara schimbarea atitudinii. N-am reusit sa ajung la jucatori sa-i fac sa inteleaga importanta acestor meciuri.

”Nu e treaba mea cine ar trebui sa ajunga selectioner”, a spus Cosmin Contra la Pro tv.



Cosmin Contra e istorie pentru chipa nationala