Echipa Nationala

Cosmin Contra: “E clar ca suedezii ne desconsidera”

Sursă foto: DUMITRU STIRCU

Selectionerul Cosmin Contra a spus la conferinta de presa dinaintea meciului cu Suedia ca decizia adversarilor de a-si prezenta deja echipamentul pentru EURO 2020 este una jignitoare si ofensatoare la adresa Romaniei.

“M-am simtit jignit de lucrul acesta si e clar ca ne desconsidera. Sunt sigur ca acest fapt ii va mobiliza suplimentar pe baieti”, a spus Cosmin Contra intr-o conferinta de presa la Arena Nationala.

“Cred ca Suedia este o echipa puternica din toate punctele de vedere. Se vede ca este o echipa foarte sudata in toate compartimentele. Au schimbat doar din cauza accidentarilor si a cartonaselor. Este o echipa tip care se repeta de 4-5 ani. 

“Trebuie sa castigam. Voi aveti posibilitatea unui egal, noi nu avem aceasta posibilitate. Avem doar varianta victoriei.

“Vom incerca sa dam gol si goluri. Este singurul mesaj pe care il voi transmite jucatorilor. Vor fi fi diferite momente ale jocului, cand vom ataca si cand va trebui sa ne aparam.

“Toti jucatorii au sanse sa joace si, in functie de ce am vazut la acest ultim antrenament, voi alcatui primul 11. In proportie de 98 la suta stiu cine va juca vineri.

“Suporterii romani si poporul roman nu sunt rasisti. In niciun caz. Este o imagine nedreapta. Vreau sa vorbesc despre fotbal, nu despre altceva”, a concluzionat selectionerul Cosmin Contra.

Ciprian Tatarusanu

“Trebuie sa fim superiori Suediei pentru a castiga. Terenul este mai bun decat la meciul cu Norvegia.

“Ma pregatesc foarte bine la echipa de club si incerc sa raman intr-o forma cat mai buna”, a declarat si Ciprian Tatarusanu, capitanul nationalei Romaniei.



Cosmin Contra: “E clar ca suedezii ne desconsidera”