Echipa Nationala

Contra, un antrenor pe jumatate fericit: “Ne putem califica la EURO 2020”

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Selectionerul Cosmin Contra este bucuros pentru victoria obtinuta de Romania si mai ales de atitudinea aratata de jucatorii echipei nationale. Acesta e optimist ca Romania, indiferent de grupa din care va face parte, va putea obtine calificarea la Campionatul European de peste doi ani.

“Pe jumatate fericit. Sunt un antrenor fericit pentru atitudine si jocul facut. Pe jumatate fericit pentru ca n-am inscris mai multe goluri si asta a facut sa nu fim printre cele mai bune doua echipe de pe locul doi. N-am ce sa le reprosez baietilor”, a spus Contra la Pro tv.

“Am fost intr-o grupa cu o echipa calificata la Mondial, dar felul in care ne-am batut la fiecare meci ma face sa fiu increzator pentru preliminariile pe care le vom avea pentru Europene. Intotdeauna suntem negativi si cautam intrebarile in care sa punem in evidenta negativismul si esecul din aceasta grupa. E clar ca nu mi-am indeplinit obiectivul, dar eu sunt un antrenor fericit ca am o echipa cu personalitate”, a adaugat selectionerul Romaniei.

“Vom vedea la tragere. Vom avea o grupa foarte greau sau poate nu vom avea o grupa asa de grea. Poate picam cu adversari mai accesibili. Nu-mi doresc nimic, vom vedea atunci. Ne putem califica cu aceasta atitudine, putem sa ne batem cu orice echipa”, a concluzionat Contra.



Contra, un antrenor pe jumatate fericit: “Ne putem califica la EURO 2020”