Echipa Nationala

Contra, primele explicatii dupa infrangerea din Suedia: “De ce sa n-avem sanse la calificare?!”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Selectionerul Cosmin Contra a vorbit la cald dupa meciul pierdut de Romania, sambata seara, in deplasare cu Suedia, in primul meci din preliminariile EURO 2020.

“Au fost doua reprize total diferite. Am fost timizi in prima repriza, am facut cadou doua goluri. N-am castigat multe dueluri, n-am avut intensitate. Am facut greseli copilaresti si la acest nivel te taxeaza. In a doua repriza am dat gol, am mai avut ocazii, a fost cu totul alt joc. Trebuie sa luam lucrurile bune, sa luam repriza a doua si sa ramanem cu ea”, a declarat Cosmin Contra la Protv.

“Am intrat un pic in jucatori la pauza si le-am spus ca nu este nivelul pe care il pot da la un asemenea meci. M-a ajutat si schimbarea lui Claudiu, nu aveam nimic de pierdut. Am incercat cu Ivan in ultimele minute. Baietii au demonstrat ca vor sa egaleze. I-am felicitat pentru a doua repriza, pentru ca merita felicitari pentru a doua repriza”, a mai spus selectionerul Romaniei.

Ramane optimist in perspectiva calificarii

“De ce sa nu aiba Romania sanse la calificare, am pierdut 2-1 si avem meciul de acasa. Putem castiga cu 1-0, 2-0. Eu raman cu senzatia din a doua repriza”, a concluzionat Contra.

Suedia a invins Romania, cu 2-1, dupa un meci in care am aratat fotbal doar in a doua repriza.



Contra, primele explicatii dupa infrangerea din Suedia: “De ce sa n-avem sanse la calificare?!”