Echipa Nationala

Contra, prima reactie dupa tragerea la sorti: “Va fi greu, dar nu imposibil!”

Sursă foto: frf.ro

Cosmin Contra, selectionerul nationalei Romaniei, considera ca tricolorii au picat la tragerea la sorti intr-o grupa de dificultate medie si din care ne putem califica.

“Am fi avut oricum viata grea. Mi se pare ca nu grupa cea mai grea in care am fi putut pica. E undeva la mijloc ca dificultate. De Spania nu trebuie sa mai spunem nimic. Deja am primit mesaje de la prietenii mei jurnalisti spanioli. Celelalte sunt echipe nordice, puternice. Suedia ii stim forta de la Craiova, Norvegia e o echipa in reconstructie si a castigat grupa de Liga Natiunilor. Nu sunt doua echipe usoare, dar sunt echipe cu care putem sa ne batem”, a spus Contra la Pro x.

Componenta grupelor preliminare pentru EURO 2020

“Suedia se bazeaza mult pe forta grupului, pe forta jucatorilor. Am demonstrat in meciul amical de la Craiova ca putem sa ne batem cu ei. Ne putem in nord, nu sunt deplasari usoare. Trebuie sa incepem bine indiferent de adversarul intalnit. Speram sa nu fie Spania in primul meci”, a mai declarat selectionerul Romaniei.

“Norvegia nu e o echipa de care sa ne fie teama. M-am bucurat ca am scapat de Germania, ar fi fost foarte greu sa ne calificam. In grupa aceasta e greu, dar nu imposibil. Vom face totul sa ne calificam din aceasta grupa. Eu v-as duce la EURO cu toata dragostea, dar vom face tot posibilul sa facem fericiti romanii si sa vina pe Arena Nationala sa ne sustina”, a concluzionat Contra.

Preliminariile EURO 2020 se vor desfasura in perioada martie – noiembrie 2019, iar cele mai bune doua echipe din fiecare grupa se califica la turneul final.



Contra, prima reactie dupa tragerea la sorti: “Va fi greu, dar nu imposibil!”