Echipa Nationala

Contra, multumit cu 0-0: “Am rezistat in fata unei echipe de calitate”

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Selectionerul Cosmin Contra a vorbit despre egalul cu Serbia din Liga Natiunilor, un rezultat de egalitate inregistrat dupa ce Romania a jucat o repriza intreaga in inferioritate numerica.

“Din punct de vedere tactic am stat foarte bine meciul. Noi am vrut sa jucam pe contraatac, cred ca am reusit in prima repriza. A venit acea faza din minutul 44. Din ce am vorbit cu Gabi Tamas, care e foarte afectat, el a vrut sa degajeze mingea, dar jucatorul sarb a fost mai istet si a bagat capul. Gabi n-a avut intentie sa-l loveasca. Poate fi penalty, dar nu si cartonas rosu”, a spus Contra la protv.

“Am incercat sa strangem randurile la pauza si sa jucam pe contraatac. Sunt foarte mandru de jucatori care au rezistat impotriva unei echipe de calitate. Ma multumesc si cu acest 0-0 in aceste conditii. Cred ca am fi avut mai multe sanse, mai multe spatii in repriza secunda. Nu mai depindem de noi, depindem de Serbia”, a mai spus selectionerul Romaniei.

Sapunaru

Capitanul echipei nationale, Cristi Sapunaru considera ca “echipa nationala a castigat un grup dupa acest meci” si a remarcat sustinerea suporterilor.



Contra, multumit cu 0-0: “Am rezistat in fata unei echipe de calitate”