Echipa Nationala

Contra: “Jucam fotbal cand vrem sa jucam fotbal”

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Selectionerul Cosmin Contra s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor nationalei Romaniei in partida cu Serbia si spune ca putem spera chiar la primul loc in grupa din Liga Natiunilor.

“Normal ca sunt multumit si fericit. Un meci cu ocazii de ambele parti, dar cu putina sansa puteam sa ne intoarcem si cu trei puncte. Vreau sa felicit jucatorii in principal pentru a doua repriza, pentru felul in care au iesit de la vestiare. Nu s-au mai speriat de echipa sarbilor si am demonstrat ca suntem o echipa in ascensiune, care jucam fotbal cand vrem sa jucam fotbal. A fost o lectie meciul cu Muntenegru, o echipa care a refuzat sa joace si noi n-am stiut sa jucam contra lor”, a spus Contra dupa meci la Pro tv.

“E clar ca nu sunt multumit cu doua egaluri dupa primele doua meciuri. Mi-as fi dorit sa am patru puncte, dar avem luna viitoare doua meciuri cruciale. Cel mai important meci va fi primul, cu Lituania. Este o echipa agresiva, masiva, joaca cu cinci fundasi. Vom avea cam acelasi meci pe care l-am avut cu Muntenegru. Daca ajungem cu cinci puncte la meciul cu Serbia de la Bucuresti, putem spera chiar si la primul loc, de ce nu?!”, a mai spus Contra.

Debutul lui Dragus

“In principiu ma gandeam la Mitrita, doar ca el a a simtit ceva pe inghinali si mi-a fost frica sa-l bag de la inceput. Asta m-a facut sa ma gandesc la Dragus, l-am vazut bine toata saptamana la antrenament. Aveam nevoie de un jucator de tupeu care sa destabilizeze partea dreapta a lor. A avut un debut reusit”.



Contra: “Jucam fotbal cand vrem sa jucam fotbal”