Echipa Nationala

Contra inaintea meciului cu Suedia: “Un egal nu e rau”

Sursă foto: https://www.frf.ro

Selectionerul Cosmin Contra a declarat, vineri seara, intr-o conferinta de presa, ca Romania s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate contra Suediei in debutul preliminariilor pentru EURO 2020.

“Suedia este o echipa care a demonstrat in ultimul timp ca poate sa bata orice echipa puternica din Europa. Vorbim de o forta in fotbalul european in momentul de fata, dar noi am venit aici increzatori. Venim dupa un an cred eu bun la echipa nationala, in care am debutat foarte multi tineri care au dat randament”, a spus Contra.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Suedia - Romania

“Echipa Suediei este puternica si forta sta in grupul pe care il are. E clar ca un rezultat de egalitate, maine, pe terenul Suediei, nu este un rezultat rau. Dar, cum am mai zis, suntem increzatori ca putem face un meci bun. Baietii sa aiba o atitudine buna, sa faca un joc perfect si, de ce nu, sa plecam cu trei puncte. Dar un rezultat de egalitate nu este un rezultat rau maine”, a intarit Cosmin Contra in luarea sa de cuvant.

Selectionerul Romaniei mai crede ca Suedia este superioara Romaniei la capitolul forta fizica, dar ca tricolorii compenseaza cu alte calitati.

“Trebuie sa ne ridicam la nivelul lor fizic, cel putin ca kilometri alergati, ca sa putem scoate un rezultat bun. 95 la suta stiu cu cine am de gand sa incep maine. Mai unul sau doua posturi unde am dubii. Nu sunt surprize in primul 11. Orice rezultat in afara sa pierdem e un rezultat bun maine, mai ales ca jucam pe terenul Suediei, una dintre echipele puternice din Europa. Eu nu transmit jucatorilor sa intre pe teren cu gandul la egal, ci sa faca totul sa castige meciul. Imi doresc sa castigam”, a concluzionat Contra.

Meciul Suedia - Romania va fi live text pe onlinesport.ro sambata seara de la ora 19:00.



Contra inaintea meciului cu Suedia: “Un egal nu e rau”