Echipa Nationala

Contra in carje la antrenamentul nationalei. Un singur absent din lotul tricolor

Sursă foto: frf.ro

Cosmin Contra a condus vreme de 90 de minute antrenamentul echipei nationalei, marti, pe terenul numarul doi al Centrului National de la Mogosoaia.

Selectionerul primei reprezentative s-a ajutat de o carja in timpul sedintei de pregatire, pentru a-si proteja piciorul drept recent operat.

De la sedinta de pregatire a lipsit doar Andrei Ivan, care s-a prezentat la lot cu o accidentare suferita la echipa de club. In urma examenului RMN, staff-ul medical a constatat ca jucatorul este indisponibil pentru cele doua jocuri din Liga Natiunilor, contra Lituaniei, pe 17 noiembrie, si Muntenegrului, pe 20 noiembrie, anunta FRF pe site-ul oficial.

Nationala ramane la Mogosoaia pana vineri, urmand a se deplasa la Ploiesti pentru antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Lituania.

Meciul cu selectionata baltica este programat sambata, 17 noiembrie, de la ora 21:45 pe “Ilie Oana” cu portile inchise. Romania are terenul suspendat pentru a doua oara in actuala campanie din Liga Natiunilor.

Tricolorii au nevoie de sase puncte in ultimele doua meciuri pentru a spera la castigarea grupei, insa pentru aceasta este nevoie si de un joc favorabil al rezultatelor in celelalte meciuri.



Contra in carje la antrenamentul nationalei. Un singur absent din lotul tricolor