Echipa Nationala

Contra ii raspunde lui Hagi: “Budescu si Stanciu sunt peste Ianis”

Sursă foto: FRF.ro

Criticat pentru selectia pe care a facut-o la echipa nationala pentru cele doua meciuri amicale pe care Romania le va sustine in urmatoarele saptamani, Cosmin Contra i-a dat replica lui Gheorghe Hagi.

Hagi critica selectia lui Contra la nationala

Acesta din urma s-a declarat deranjat de neconvocarea fiului sau, Ianis Hagi, la prima reprezentativa pentru meciurile cu Chile (31 mai) si Finlanda (5 iunie), aducand drept argumente evolutiile bune din Liga 1 Betano.

“Budescu e cel mai bun numar zece din Romania, a jucat bine la echipa nationala. Stanciu joaca, e cel mai bun la echipa lui de club. Din punctul meu de vedere, ca antrenor, cei doi sunt in acest moment peste Ianis Hagi. El este in atentia noastra, l-am monitorizat mereu”, a spus Contra pentru Gsp.ro

Contra mai spune ca nu vrea sa intre intr-o polemica cu Hagi si ca in chestiunea neconvocarii lui Ianis la prima reprezentativa “a vorbit mai mult tatal lui Ianis Hagi”.

“O sa  chem un jucator la echipa nationala atunci cand consider ca trebuie sa vina. Am analizat evolutiile lui Ianis, Budescu si Stanciu si am vrut sa dam continuitate. A fost alegerea mea”, a mai spus Contra.



Contra ii raspunde lui Hagi: “Budescu si Stanciu sunt peste Ianis”