Echipa Nationala

Contra despre Ianis Hagi: "Nu este pregatit sa vina la nationala"

Sursă foto: FRF.ro

Selectionerul Cosmin Contra a vorbit, miercuri, despre neconvocarea lui Ianis Hagi la prima reprezentativa pentru meciurile amicale cu Chile si Finlanda.

“În momentul de faţă eu sunt antrenorul echipei naţionale si eu am hotărât ca filozofie şi prin prisma calităţilor anumilor jucători, ca in momenul de faţă Budescu şi Stanciu îmi dau mult mai multe decât mi-ar da Ianis Hagi din punct de vedere al filozofiei noastre. Este în lotul lărgit, este în atenţia noastră. Din punctul meu de vedere, antrenorul echipei naţionale, în momentul de faţă Ianis Hagi nu este pregătit să vină la echipa naţională”, a spus Contra pentru FRF TV.

Contra a mai explicat ca absentele din lot ale lui Claudiu Keseru si Cosmin Moti se datoreaza solicitarii clubului bulgar Ludogoret de a-i avea pe cei doi la pregatirea care incepe in 4 iunie.

"Dacă îi chemam la echipa naţională nu aveau deloc vacanţă", a explicat selectionerul.

Romania intalneste Chile pe 31 mai la Graz si Finlanda pe 5 iunie la Ploiesti. Sunt ultimele meciuri amicale inaintea debutului in Liga Natiunilor, competitie care programeaza prima editie in intervalul lunilor septembrie - noiembrie.



Contra despre Ianis Hagi: "Nu este pregatit sa vina la nationala"