Echipa Nationala

Contra, criticat din Stefan cel Mare: “A urmarit sa aiba rezultate”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Desi este neinvins pe banca nationalei in meciurile disputate in 2018 si a pierdut o singura partida de cand a preluat prima reprezentativa, Cosmin Contra are parte de critici chiar si dinspre Stefan cel Mare, locul de unde a ajuns la nationala.

Mircea Rednic, actualul antrenor al lui Dinamo considera ca selectionerul a urmarit in primul rand sa se acopere de rezultate pozitive pentru a-si consolida postul.

“Eu cred ca Cosmin Contra a urmarit sa aiba rezultate in aceasta perioada. A fost preocupat de rezultate, pentru ca asta il tine pe un antrenor”, a declarat Rednic intr-o conferinta de presa.

“Mi-as fi dorit sa riste mai mult cu jucatorii de la U21, trebuia sa dea mai mult credit acelor tineri. Macar doi-trei la fiecare meci ar fi fost bine”, mai crede tehnicianul lui Dinamo.

Romania a terminat neinvinsa in grupa de Liga Natiunilor si s-a clasat pe locul doi in spatele Serbiei, ratand prezenta in faza finala care ne putea califica mai usor la Campionatul European din 2020.Contra, criticat din Stefan cel Mare: “A urmarit sa aiba rezultate”