Echipa Nationala

Contra comenteaza sansele Romaniei in Liga Natiunilor

Sursă foto: FRF.ro

Nationala Romaniei a fost printre capii de serie la tragerea la sorti pentru grupele din Liga Natiunilor, dar tricolorii au fost ocoliti de sansa.

Romania a fost repartizata in Grupa 4 din Liga C si va intalni Serbia, Muntenegru si Lituania.

Prima clasata promoveaza in Liga B, esalonul valoric superior, in timp ce ultima clasata retrogradeaza in Liga D, cea mai slab cotata liga dintre cele patru imaginate de UEFA.

Selectionerul Cosmin Contra a urmarit tragerea la sorti de la Lausanne impreuna cu Razvan Burleanu, presedintele FRF, iar la final a vorbit despre sansele Romaniei in competitia care debuteaza in luna septembrie.

“Se putea si mai bine. Serbia e clar favorita. Am picat iar cu Muntenegru si am demonstrat la Cluj ca putem sa-i batem. Lituania este periculoasa, dar am avut rezultate cu ei”, a spus Contra la Protv.

“Este o grupa puternica, foarte grea, dar cu incredere putem sa o castigam. Avem timp sa ne pregatim, trebuie sa fim puternici si sper ca jucatorii romani din strainatate sa inceapa sa joace si sa vina cu incredere la echipa nationala”, a adaugat Contra.

Romania va avea terenul suspendat in primul meci programat acasa, ceea ce in opinia selectionerului va reprezenta un handicap.

UEFA n-a anuntat inca programul meciurilor, dar se stiu datele de disputare:

6–8 septembrie
9–11 septembrie
11–13 octombrie
14–16 octombrie
15–17 noiembrie
18–20 noiembrie



Contra comenteaza sansele Romaniei in Liga Natiunilor